Tartu loodusfestivali linnuprogramm

12. juuli 2017

7.-10. juunini toimub Tartu loodusfestival, mis väärtustab linna kui loodussõbralikku elukeskkonda. Nelja päeva jooksul toimuvad üle linna loodusretked, õpitoad ja kohtumisõhtud.

Programmi raames toimub mitmeid sündmusi ka linnuhuvilistele. Festivali avapäeval, 7. juunil toimuval linnalooduse päeval Tartu kesklinna pargis (Küüni ja Poe tänava nurgal) saab kella 14.00-18.00 meisterdada Margus Otsa juhendamisel lindudele pesakaste, mille igaüks saab oma koduaias üles panna, tutvuda koos Richard Viidalepaga linnuvaatluseks vajalikke abivahendite – binoklite ja vaatlustorudega ning mängida Kristiina Kübarsepa eestvedamisel linnuteemalisi mänge.

Neljapäeval, 8. juunil algusega kell 7.00 toimub hommikune linnuõpperetk ornitoloog Riho Kinksi juhendamisel Raja pargis ning reedel, 9. juunil teeme Andres Kalamehe juhendamisel kell 6.30 varahommikuse linnuõpperetke Supilinnas. Laupäeval, 10. juunil on kõigil linnuhuvilistel võimalus osaleda kell 12 algaval BioBlitzil, et üheskoos uurida Tartu kesklinna elurikkust. Kõik üritused on tasuta.

Vaata Tartu loodusfestivali kava www.loodusfestival.ee
Loodusfestival Facebookis www.facebook.com/tartuloodusfestival